perjantai 6. toukokuuta 2016

Pokémon Shuffle


 Pokémon Shuffle on Nintendon julkaisema spin-off peli Pokémon peleistä vuodelta 2015. Se ilmestyi ensin ilmaisena pelinä 3DS konsolille ja myöhemmin samana vuonna Android ja iOS käyttöjärjestelmille. Tähän päivään mennessä peliä on ladattu käsikonsoli 3DS:lle yli 5 miljoonaa kappaletta sekä mobiililaitteille toiset 5 miljoonaa. Painotan edelleen, että peli on tosiaan täysin ilmainen ja puhelimeesi voit sen ladata ilmaiseksi Play Kaupasta tai App Storesta.

Pokémon Shuffle on samankaltainen kuin muutkin Shuffle -pelit, jossa yrität luoda kolmen kuvan riviä saaden siten sen tuhoutumaan pelikentältä. Erona tässä pelissä tosiaan on se, että käytät hyödyksesi Pokémonien tyyppietua ja erikoiskykyjä sekä voit pyydystää Pokémon hahmoja ja luoda oman neljän Pokémonin tiimin, jolla haastat aina vain vaikeampia hirviöitä. Jokaisella Pokémon hahmolla on oma uniikki kyky, joka auttaa sinua etenemään. Valitsemalla juuri oikeat hirviöt taisteluun, joilla on sekä hyödylliset kyvyt, että tyyppietu vastustajaan nähden takaavat sinulle voiton!


Peli on koukuttavin mobiilipeli, mitä olen pelannut. Puolen tunnin välein saat aina yhden sydämen lisää jonka voi käyttää siihen, että haastaa vastustajan. Maksimissaan sinulla voi olla viisi sydäntä. Peli on erittäin hauska sinne 150  Pokémoniin asti, sillä se on oikeasti melko helppoa. Sitten sattumalta huomaa sen, että ihan pikkuisen näköiset Pokémon hahmotkin ovat yhtäkkiä paljon vaikeampia kuin ne mitkä voitit jo aiemmin. Level 6 tason hirviöt eivät enää pärjäkkään ja joudut aloittamaan tavaroiden käyttämisen joka ikiseen taisteluun. Kaiken lisäksi pannahiset eivät välttämättä edes kuole vaikka "ostaisit" Mega Startin ja Disruption Delayn vaan jäävät keikkumaan sille yhdelle elämälle ja heiluvat onnellisesti häviöllesi.

Peli on hauska. Ihan oikeasti pidän siitä todella paljon. Se on myös samalla hermojaraastava ja aikaa vievä kokonaisuus, mutta mitäpä en tekisi rakkaudesta Pokémoniin. Toisaalta peli jaksaa pitää yllä mielenkiintoa siten, että Special Mode -Pokémonit vaihtuvat niin usein ja ovat tosiaan harvinaisia hirviötä joita vastaan voi taistella vain tietyn ajan kunnes ne katoavat. Tälläisen Pokémonin naappaaminen on harvinaisen tyydyttävää! Silloin tuntuu kuin olisi saanut jotain aikaan elämässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...