lauantai 2. heinäkuuta 2016

Mieskarkkia

Tiedättekö sen tunteen kun yhtäkkiä kaupassa huomaat, että irtokarkit vain 5.99/kg ja on vain aivan pakko mennä tutkailemaan valikoimaa? Kaiken lisäksi vaikka valikoimassa ei olisi kuin pari lempparia niin silti tulee vähintään se puoli kiloa ostettua, useimmiten täysi kilo. Ihmeellinen makeanhimo iskee helposti kun kävelee karkkikaupan hyllyn ohi, olkoon vain vielä huono olo siitä suklaalevystä, jonka vetäisit eilen iltapalaksi. Okei, myönnän etten ole oikeasti ihan näin paha tapaus, mutta silti. Aina on morkkis kun on syönyt liikaa sokeria, eikä sitä salikorttia ole vieläkään tullut hankittua. Uskon, että monet samastuvat tähän, mutta oletteko koskaan ihan vaan leikillään miettineet kuinka kiva olisi ostaa miehiä kilohinnalla? Ilmaisinkohan tuon nyt väärin...?

Kun kävelee pitkin kesäisiä katuja ja näkee hyvin pukeutuneita, komeita miehiä (tai naisia!) ympärillään, alkaa väkisinkin hammasta purren miettiä kuinka kiva olisi viedä tuo kotiin ja laittaa vaikka vaan nojatuoliin istumaan niin sanotuksi "trophy husband"-mieheksi. Ymmärrän hyvin miksi termi silmäkarkki on vakiintunut. Usein myös silloin kun selailee Pinterestistä tai nettikaupoista vaatteita, sattuu käymään niinkin hassusti, että huomaa kuolaavansa enemmän niitä mallimiehiä kuin vaatteita.

Moni teistä ihmettelee tällä hetkellä, että miten tämä liittyy nyt taas mitenkään ja eikö minun pitänyt päteä vain nörttijutuista? Totta! Mutta koska lukijakunnastani suuri osa on naisia ja koska tämä on muutenkin minun oma niin sanottu "life-style" blogi niin saan kirjoittaa mitä haluan! Tässä kuitenkin minun kesän 2016 parhaat Mieskarkit meiltä ja maailmalta!


Robbie Rogers s. 1987

Eero Westerberg

Alexander Ludvig s. 1992

Taron Egerton s. 1989

2 kommenttia:

  1. Taron Egertonkin vai? No, aina oppii näköjään jotain uutta :) :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...