torstai 14. heinäkuuta 2016

Pokémon GO


Nyt tämä vihdoin taitaa olla kaikkien saatavilla! Ongelmista huolimatta latasin itselleni sovelluksen jo hyvän aikaa sitten ja täytyy sanoa, että aivan mahtava! On tullut ulkoiltua taas pitkästä aikaa ihan huolella ja varmaan tämänkin postauksen jälkeen lähden taas metsästämään uusia Pokémoneja.
Aloitus Pokémoniksi valitsin Charmanderin (ylläri) ja tiimi johon liityin oli sininen Team Mystic

Pokémon GO on siis Pokémon Companyn ja Nianticin yhteistyössä kehittämä peli, joka geokätköilyn tapaan on piilottanut Pokémoneja pitkin maailmankarttaa meidän napattavaksemme. Tietenkin Pokémonit liikkuvat kartalla, joten aina ne eivät samassa paikassa kökötä. Sen sijaan tietyillä alueilla voi kohdata vain tietynlaisia Pokémon olentoja. Helsingin alueelle tyypillistä näyttäisivät olevan Drowzee sekä useat vesi-Pokémonit. Pidgeyt, Zubatit ja Rattatat sen sijaan ovat vallanneet joka ikisen nurkan, aivan kuten oikeissa Pokémon peleissäkin. Mitä harvinaisempi Pokémon on kyseessä, sitä harvinaisemmin se esiintyy myös luonnossa. Mutta enempää ei varmaan tarvitse selittää sillä kaikillahan on tämä sovellus.


Jännä myös huomata kuinka koko maailma on jälleen aivan Pokémon fiiliksissä ja mielestäni se on hienoa. Peli kuitenkin tavoittaa sekä vanhat nostalgikot, että uudet pelaajat. Yksi asia minua kuitenkin rassaa tässä suosiossa ja se on se kuinka kaikki nekin, jotka ovat saattaneet kiusata toisia Pokémon faniudesta, ovat nyt itse postaamassa instagramin täydeltä kuvia seikkailuistaan. Parit tyypit, jotka ovat minullekin aukoneet päätään asiasta ovat tarttuneet tähän ihanaan sovellukseen ja ovat nyt niitä vanhoja kunnon "pokemonmestareita", jotka lopettivat vuonna 2000 kun ei ollutkaan enää coolia. Voitte pitää minua ilonpilaajana, mutta jos minä mietin tätä näin niin miten sitten ne joita on oikeasti kunnolla kiusattu ja nimitely harrastuksensa takia? Ihan vaan pohdintana.

Joka tapauksessa tätä peliä ei voi olla suosittelematta kaikille. Se kannustaa liikkumaan ulkona ja yhdistää sukupolvia. Kaiken lisäksi saat keräillä Pokémoneja ja tuntea itsesi aivan oikeaksi Pokémon kouluttajaksi. Ainakin tälläiseen faniin peli iski kuin häkä ja jos Pokémon ei ole sinulle tuttu niin nyt siitä viimeistään tulee. Kannustan kaikkia kokeilemaan ja suuntaamaan ulos tutkimusmatkalle, koskaan ei tiedä mitä löytää! Mutta kannattaa myös muistaa tarkkailla oikeaa liikennettä ja kulkea varovaisesti suojateillä ja muualla! 

Mistä erottaa Pokémon "fanin" ja Pokémon fanin? 
-Pokémon "fani" sanoo, että niitä on vain 150, kun taas fani on kasvattanut kaikkia 721 rakkaudella, myös Dunsparcea.

Mukavia pelihetkiä terveisin kymmenkertainen Pokémon Champion kuudessa eri regionissa!

1 kommentti:

  1. Awww, mie vähän arvasinkin, että sin ulkoilut ovat varmasti lisääntyneet!! xD

    ja kaipa tää tulee itsellekin hankittua : D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...