sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

San Diego Comic-Con 2016

Huhhuh! Nyt on paljon kerrottavaa ja näytettävää! San Diegon Comic-Con on taas täydessä vauhdissa ja kaikilta suurilta firmoilta kuten DC, Marvel, CW ja AMC on tullut uusia trailereita ja kuvia sarjoista ja leffoista. Puran tähän taas kaikkea parhaimmistoa, ettei kenenkään tarvitse kaivella niitä pitkin internetin ihmemaata! Ensi vuosi tulee olemaan niin huikea puhumattakaan tästä loppuvuodesta kun Ihmeolennot ja niiden olinpaikat sekä Rogue One pärähtävät teattereihin. Aloitetaan kunnon traileri showlla siis:


DC julkaisi uusia trailereita ja klippejä monista asioista, mutta suurimmat ovat kyllä tuo Wonder Woman -leffan traileri, sekä Justice Leaguen kokoamis klippi tulevasta Justice League leffasta. Mukaan mahtui myös uutta materiaalia Suicide Squadin Jokerista ja täytyy sanoa, että tavallaan luotan jo hieman tähän DCEU-maailmaan. Synkkähän se on kuin emo syyssateessa, mutta toiminta ja huumori on nyt paremmin kohdillaan. Tässä lupaamani trailerit:




Marvelilta sen sijaan tuli liuta uusien Netflix-sarjojen teaser trailereita, joita en ala tähän kokoamaan, mutta jokainen voi esim Imdb.comista käydä ne katsomassa. Muun muassa siis Luke Cage, Iron Fist ja Defenders teaserit tulivat nyt kaikkien nähtäviksi, mutta Jessica Jonesin uudesta kaudesta ei vieläkään ole tietoa.
Isoja paljastuksia kuvien muodoissa tuli siitä, että Spider-Man Homecoming leffassa tosiaan nähdään pahiksena Vulture eli Korppikotka ja Captain Marvelin rooliin  on kiinnitetty Room elokuvasta tuttu Brie Larson. Tykkään! Kuvia saatiin myös uudesta Thor elokuvasta ja uusi traileri syksyllä teattereihin saapuvasta Doctor Strange elokuvasta, jossa Sherlock kohtaa Inceptionin. +Marvelin uusi logo näkyy monissa elementeissä ja trailereissa pitkin Comic-Conia!





Jeffrey Dean Morganin Negan ihastutti vihatussa viimeisessä jaksossa Walking Deadin kuudetta kautta ja nyt sitten kiusoitellaan teaserilla sitä kuka valikoitui Neganin uhriksi. Seiska kauden trailerissa esiteltiin myös Ezekiel ja tämän lemmikki tiikeri, joten isoja asioita tullaan seuraavalla kaudella näkemään.

Muita suuria elokuva paljastuksia olivat tosiaan tuo Kong: the Skull Island, joka on siis täysin uusi elokuva King Kongista, sekä aiemmin the Woods salanimellä kulkenut elokuva, joka paljastuikin Blair Witch Projectin jatko-osaksi. Olen ehkä pikkusen innoissani tästä!

CW:n sarjojen puolella Arrow ja Flash tulevat jatkamaan samaan malliin, mutta Legends of Tommorrowiin saadaan uusi pahisjengi, Legion of Doom, jossa nähdään siis edellisten sarjojen kovimpia pahiksia, kuten Malcom Merlyn ja Damien Darkh. 

Lopuksi vielä yksi maailman ihanimmista asioista eli Taikaolennot ja niiden olinpaikat uusi traileri! Nauttikaa näistä nörttien märistä päiväunista vähintään yhtä paljon kuin minä ja hyvä mieli on taattu! 
Ei mulla nyt taas muuta!




4 kommenttia:

  1. Hihii, hehee! Olen NIIN innoissani tuosta uudesta Harry Potterista!

    Jostain kuulin, että tällä uudella King Kong-leffalla luodaan pohjaa King Kongin ja Godzillan kaksintaistelulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuulostaa kyllä tosi hyvälle! Samoja tekijöitä kuitenkin löytyy molemmista ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...