perjantai 2. marraskuuta 2018

Smash Bros. Ultimate - kuukausi julkaisuun

Eilen oli Smash Bros. direct. En ole koskaan elämässäni menettänyt hypeä johonkin asiaan niin nopeasti kuin Sakurai ja Nintendo onnistuivat eilen tekemään. Okei, ehkä the Last Jedi -elokuvan kohdalla. Periaatteessa siis tämä summaa kaiken:

Piranha Plant on ensimmäinen DLC hahmo Smash Brosiin. Piranha Plant. Piranha vitun Plant. Super Mariosta tuttu vihollinen joka on periaatteessa siis lihansyöjäkasvi ruukussa ja yhtä ikoninen kuin Luigin vasemmanpuolen sierain. Peliin ei päässyt esimerkiksi Goomba, Hammer Bro tai Koopa Troopa Mario vihollisista vaan Piranha Plant. Kasvi, ruukussa. 

Myös pelin muut ominaisuudet olivat aivan hanurista. Niin paljon hypetetty Spirits -pelimuoto korvaa siis minulle niin rakkaat Trophy -kerättävät. Story mode myös keskittyy hyvin vahvasti näihin "Spirit" -roskiin, etten kestä. No ainakin saatiin selville ketkä hahmot eivät voi peliin tulla kun ovat Assist trophyjä kuten Shadow the Hedgehod, Isaac ja SKULL KID!!! Olen vihainen ettei oma ennakkosuosikki pääse kuin Assist trohyksi.

Pettymys. Olen silti hankkimassa tuon pelin, koska onhan se Smash. Nyt vaan odotellaan, että mitä ne seuraavat DLC hahmot tulee olemaan. Itse veikkaan Rattataa, Redeadia, Bullet Billiä ja mr. Saturnia. Lopuksi listaan vielä sata hahmoa, jotka olisivat kuuluneet Smashiin hahmoiksi ennen Piranha Plantia:

Waluigi, Shadow, Isaac, Skull Kid, Revali, Nabooru, Toon Zelda, Toon Ganondorf, Tails, Mimikyu, Sylveon, Gardevoir, Decidueye, Tom Nook, Raichu, Sans, Ocelot, Paper Mario, Tingle, Girahim, Samurai Goroh, Black Shadow, Black Knight, Sora, Sepiroth, Bomberman, Tracer, Steve, Poo, Paula, Jeff, Porky, Wii fit Board, Geno, Taboo, Saria, Callie, Marie, Chorus Kids, Karate Joe, Banjo & Kazooie, Mach Rider, Petey Piranha, King Boo, Sceptile, Andy, Blaziken, Zoroark, Heyhachi, Bandana Dee, Dixie Kong, Donkey Kong Jr, Kass, Pauline, Gengar, Slippy Toad, Peppy Hare, Spring-man, Ribbon-girl...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...