perjantai 22. tammikuuta 2016

Deadpool vs. Thanos



Mitä tapahtuu kun yhteinen rakastajatar katoaa eikä universumissa mikään voi enää kuolla? Pahimpien kilpakosioiden on yhdistettävä voimansa löytääkseen rakas kuolema, mistress Death. Deadpool vs. Thanos on juuri niin kieli poskella tehty sarjakuva kuin miltä se kuullostaakin.

Vuonna 2015 ilmestynyt hupailu-sarjakuva on käsikirjoittaja Tim Seeleyn sekä piirtäjä Elmo Bondocin luoma seikkailu. Tarinassa tosiaan Deadpool saa huomata, että jotain outoa on käynnissä. Yrittäessään tappaa Doctor Doomia, tämä ei tahdokkaan pysyä kuolleena ja iskee itse Deadpoolin kuoliaaksi. Deadpool ei tietenkään voi itse kuolla Thanoksen tälle asettaman kirouksen takia, mutta onhan se kiva aina välillä käydä moikkaamassa tyttöystävää Deathia kuoleman rajamailla. Tällä kertaa, mistress Death ei vaan ole mailla halmeilla löytyvillä, vaan huutaa apua jostain kaukaisuudesta.
Myös Deathin exä, Thanos on havainnut, että universumissa on pieni ongelma eikä kukaan hänen uhreistaan suostu kuolemaan. Siksi kilpakosijat päättävät yhdistää voimansa läytääkseen rakkaansa ja osoittaakseen tälle, kumpi rakastaa kuolemaa enemmän.


Deadpool sarjakuvat ovat yleensä ottaen aika hauskoja. Ne rikkovat hyvin sarjakuvan sääntöjä selkeästä juonesta ja toisaalta Deadpool antaa niinkin isolle firmalle kuin Marvelille mahdollisuuden välillä perseillä täysillä. Deadpool hahmona on hyvin epävakaa ja tosiaan tajuaa sen, että on osa sarjakuvaa, mikä luo aina lisähuvitusta lukijalle. Joissain tapauksissa kuitenkin nenäkän sankari saattaa jopa ärsyttää ja monet vitsit menevät ohi kun ei oikein ymmärrä mihin sillä viitataan. Useimmat populäärikulttuuriin viittaavat sutjautukset kuitenkin naurattvat ihan kunnolla.
Toivon todellakin, että tämä hahmo on saatu sisäistettyä valkokankaalle juuri oikein. Ainakin trailerien perusteella vaikuttaa siltä, että Ryan Reynolds tulee pystymään tähän. Kannattaa tutustua Deadpooliin jo etukäteen, että tietää mihin varautua leffateatterissa. Ainakin tämä tarina voisi olla sellainen mikä kannattaa lukaista!

Elokuva Deadpool nähdään 12.2 ensi-illassa Suomessa ja ainakin minä olen tämän menossa katsastamaan! :)

Lisälukemista sinulle:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...