lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet!


Heippa porukka! Uusi vuosi tuo varmasti mukana vaikka minkälaista mahtavaa hauskaa kivaa. En tiedä, oliko viime vuosi se  onnistunein minun elämässäni, mutta sen tiedän että melko kiva se kaiken kaikkiaan oli. Pääsin käymään Berliinissä ja sain olla ensimmäisessä työharjoittelussa. Näin Suomenlinnan ja osallistuin ropeconiin. Eli ihan kivoja juttuja pääsin kokemaan!

Nyt tälle vuodelle olisi luvassa työharjoittelu taas mahdollisesti jossakin päin Helsinkiä. Tahtoisin niin kovasti jo, että koulu loppuisi ja voisi alkaa oikeasti tekemään töitä! Sitähän en toki voi tietää tulenko oman alan töitä saamaan koskaan vai joudunko jatkamaan perus tavaratalomyyjä-meiningillä. Joka tapauksessa pääkaupunkiseudulle sitten sitä tekemään!

Mitä voidaan olettaa blogiltani vuonna 2016?

Deadpool, X-men: Apocalypse, Batman V. Superman... Ainakin huikea määrä erilaisia nörttileffoja on tulossa! Odotan innolla noin tusinaa elokuvaa jotka saavat tänä vuonna ensi-iltansa! Myös sarjakuvien puolelta alan varmaankin hankkimaan itselleni uusia Star Wars -sarjiksia joita Marvel tällä hetkellä kustantaa, joten eiköhän kaiken maailman arvosteluja ole taas luvassa.

Myös hypeä uudesta Doctor Whosta (Kuka ikinä lieneekään?) on varmasti piankin tulossa, mahdollisesti jopa listaa siitä kenet haluaisin roolissa nähdä. Listoihin jää helposti koukkuun ja niitä saatte lueskella myös  tuon tuosta, sen voin luvata!

Uusi keräilyharrastukseni myös aiheuttaa silloin tällöin päivityksiä... Voisin myös esitellä muita keräilyesineitäni, mikäli jotain kiinnostaa Pokémon kortit, militaria-hatut, eurokolikot ja nyt uusimpana tosiaan Disney Infinity -figuurit, joita minulla on jo lauma!


En voi luvata, että olisin yhtään sen mielenkiintoisempi kuin ennenkään, mutta yritän olla vähän aktiivisempi. En kuitenkaan ota turhia paineita siitä, jos en saa kirjoiteltua mitään. Pitäkää hauskaa tänä vuonna, älkääkä murehtiko turhia. Ihan hyvä tästä vuodesta tulee!

Hyvää uutta vuotta 2016, vielä kaikille yhteisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...